Колючий дріт Єгоза та захист забору від підкопу

Егоза для захистів від підкопу

Як захистити паркан від підкопу?

Колючий дріт Єгоза допоможе вирішити питання забезпечення надійного захисту забору від підкопу. Крім стандартних рішень – стрічкового фундаменту або додаткових панелей огорожі, заглиблених у ґрунт, захистити від підкопу можуть колюче-ріжучі загородження з колючого дроту Єгоза. Зазвичай загородження з колючого дроту Єгоза встановлюються поверх паркану або іншої конструкції, іноді з колючого дроту виготовляється сам паркан або огородження. Але хто забороняє використовувати Єгозу для захисту від підкопу під парканом?

Які загородження підходять для захисту паркану від підкопу?

Залежно від типу забору та вимог до безпеки на огородженому парканом об'єкті, для захисту від підкопу може використовуватися плоский або спіральний бар'єр безпеки Єгоза або колюча сітка Піранья.

Плоский і спіральний бар'єр Єгоза

Для будь-якого типу забору походить варіант з використанням плоского загородження Єгоза – його можна поглибити в ґрунт на глибину більше півметра, створивши перешкоду, яке буде заважати підкопу під парканом як тваринами, так і людьми. Якщо потрібен більш серйозний захист від підкопу під паркан, можна використовувати найбільш поширений тип колючого загородження – спіральне загородження Єгоза, ефективність якого під землею не гірше, ніж на її поверхні. Антикорозійне покриття колючого дроту Єгоза забезпечить його тривалий термін служби навіть в умовах вологого ґрунту.

Колюча сітка Піранья

Сітка колючий Піранья, виготовлена з колючого дроту Єгоза https://alligator.ua/catalog/barriers/egoza, є універсальним загородженням, яке можна використовувати не тільки для виготовлення паркану, але і для його захисту від підкопу. Для цієї мети можна використовувати широке полотно колючим сітки Піранья, частково поглибивши його в ґрунт – так для захисту території та захисту від підкопу буде використовуватися цільне загородження. Якщо ж потрібно захистити від підкопу звичайний паркан, можна використовувати для цієї мети вузьке полотно колючої сітки, поглибивши його в ґрунт по периметру паркану. У будь-якому випадку колюча сітка Піранья надійно захистить від підкопу та проникнення територію будь-якого об'єкта.